Agenda's

Ruim assortiment bureau agenda's, pocket of zakagenda's alsmede driemaands kalenders zowel in Nederlandstalig als in Internationale uitvoering met kunststof, imitatie lederen of lederen omslag. De agenda's worden standaard met 1 folie kleur bedrukt tegen een zeer scherpe prijs.

Om e.e.a. ter verduidelijken omtrent de omslagen welke voor agenda's kunnen worden geleverd volgt hieronder een beschrijving:

Tuscon omslag: is een exclusief omslagmateriaal, met een prettige "touch". De Tuscon omslag wordt uitgevoerd met een standaard jaartal in blinddruk en is leverbaar in de kleuren zwart, blauw, donker rood en bruin.

Balcron omslag: is een basiskwaliteit omslagmateriaal, met een zeer lichte nerf en de omslag heeft daardoor een gladoppervlak. De zakagenda's hebben een vaste harde kaft en de bureauagenda's hebben een vaste gewatteerde kaft. De Balacron omslag wordt uitgevoerd met een standaard jaartal in goud/zilver folie of in een blinddruk. Leverbaar in de kleuren zwart, donker blauw en donker rood. 

Sydney omslag: is wat materiaal betreft vergelijkbaar als de Balacron omslag, echter de Sydney omslag heeft gevlamde kleurstellingen en is leverbaar in zwart gevlamd, blauw gevlamd, rood gevlamd en groen gevlamd.

PVC omslag : is gemaakt van seta materiaal en is leverbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, rood en groen.  

Koram omslag: is een luxe kwaliteit semi-leder. De zakagenda's hebben een vaste gewatteerde kaft. De omslag wordt uitgevoerd met standaard jaartal in goud/zilver folie en is leverbaar in de kleuren zwart, donker blauw en donker rood.