Zakagenda's

Pocket of zakagenda's Nederlandstalig en in Internationale uitvoering met kunststof, imitatie lederen of lederen omslag. De agenda's worden standaard met 1 folie kleur bedrukt tegen een zeer scherpe prijs

Om e.e.a. ter verduidelijken omtrent de omslagen welke voor agenda's kunnen worden geleverd volgt hieronder een beschrijving:

Tuscon omslag: is een exclusief omslagmateriaal, met een prettige "touch". De Tuscon omslag wordt uitgevoerd met een standaard jaartal in blinddruk en is leverbaar in de kleuren zwart, blauw, donker rood en bruin.

Luma omslag: is een basiskwaliteit omslagmateriaal, met een zeer lichte nerf en de omslag heeft daardoor een gladoppervlak. De zakagenda's hebben een vaste harde kaft en de bureauagenda's hebben een vaste gewatteerde kaft. De Balacron omslag wordt uitgevoerd met een standaard jaartal in goud/zilver folie of in een blinddruk. Leverbaar in de kleuren zwart, donker blauw en donker rood. 

Sydney omslag: is wat materiaal betreft vergelijkbaar als de Luma omslag, echter de Sydney omslag heeft gevlamde kleurstellingen en is leverbaar in zwart gevlamd, blauw gevlamd, rood gevlamd en groen gevlamd.

Seta omslag : gemaakt van PVC materiaal en is leverbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, rood en groen.  

Koram omslag: is een luxe kwaliteit semi-leder. De zakagenda's hebben een vaste gewatteerde kaft. De omslag wordt uitgevoerd met standaard jaartal in goud/zilver folie en is leverbaar in de kleuren zwart, donker blauw en donker rood.

  • Prijzen zijn excl. btw 
  • Levertijd bedrukt : ca 3 weken na akkoord digitaal artwork
  • Minimale bestelhoeveelheid : 100 stuks
 

Zakagenda Topplan International wit Seta staand

 

Zakagenda Planner NL wit Seta staand

 

Zakagenda Prime International wit Luma

 

Zakagenda Topper International wit Seta staand

 

Zakagenda Topper International wit Seta liggend

 

Zakagenda Topper International creme Seta liggend

 

Zakagenda Topper International creme Seta staand